Rreth Nesh

 

Ogilvy Albania është themeluar në vitin 2006 dhe në fund të 2009, u bë pjesë e Grupit Ogilvy të Greqisë.


Sot, ajo konsiderohet një ndër tre agjencitë më të mëdha të reklamave në industrinë shqiptare, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh, të tilla si: marketing strategjik, kreativë dhe design, aktivitete BTL, prodhime të shtypura dhe audio-vizuale, planifikim dhe blerje të hapësirave në media, si dhe studime dhe kërkime për mediat.


Kompania është anëtare e Shoqatës së Biznesit Grek të Shqipërisë si dhe një nga themeluesit e Shoqatës Shqiptare të Agjencive të Reklamave.


Ajo është agjencia e vetme në rajon, që ka fituar çmimin “Luani i Artë" në Festivalin e Kanës në vitin 2008.

Αρχική